ADVERTISEMENT

stArt oF a New SemeSter

sKang dah seminGGu staRt sem bAru nIe..
raSe2 kalo nAk diPikir2 caM peNat gaK la schedUle sem nIe..
sumer ma Class habis pKol 5..staRt pkoL 8..
sangat susaH dapaT wakTu free....espicially for online...
lagIpun biLik barU kat KoleJ xde wirelESS...sakit nyer hatiku...
daLam smGGu ni je daH berkaLI2 gak PontenG kelas..
sanGat bosan kn dengan Lecturer ngaroT2 nie sumer..
pastu kalO laB skang nie memang x laLu nak maKn lpas laB tuh..
for PaRAsitoloGy Lab, ktoRunk diBeri stool atau dalam bahse kasar nyer TAHI..
then kne jadiKan slide pastu observe under microscope...kne cari bacteria2 sumer...
sgt geli dan bosan keje die...
for mIcrobiOlogy ade LectuRer IndonEsia, sangat susah nak tangkap ape yg die cakapkan...
aLa2 rase cam kat UniversiTAs pun ade..huhuhuhuhuu...
overaLL micrOb is not difficult as i thought...
fOr anoTher subject which is PathOLOgy..
this subJect aGak susAh jugaK..
1st day Lecturer die Je dah buat aku putus ase...
susah nak Paham...lectUrer yG ajaR tuh lecturer RussiaN...
sangat susaH nak paHam ape yg die cakaP...
adus...for mA coLLegE life,
i gOt a nEW rummate...
overaLL. they;ll sUme okeh...
swonok bilIK barU ni..pasal....hehehehehehee...xde paPe la...
okeh sambung nanti...

No comments: