ADVERTISEMENT

Buzy wiF thIngs to be Done

for the Past 2 weekz mmG xde mase nk menuLis blog..
since sampai sini, mcm2 bnde kene buat..
1stly kemas rumah..beli sesikt ape2 yg patut utk dudok kat umah nie dalm mase 3 tahun nie..
so jiran2 yg len sume smangat sgt2 design umah mereka..
yg kitorunk, ala kadar jer..most time bukan dok umah pun..tp dok hospital..
start pkol 8 dah ade kat ward...pkol 5 ptg tuh baru leh balek..
tp kalo on call pkol 10 mlm baru habeh.. ade lak bbdak nie on call smapi pkol 1 am pun ade..
tido je la kat hospital tuh...


hehe nie la yg kitorunk ubah2 ckit...





living hall..tp xde tv lagik..courts x hanta lagik..
on the way kot~ haha


dining hall nie kemas dah sesikit.. nie la tmpat lepak2 memlm..
cm akan gemok je x lame lagik..




nie bukan white coat yer..saje je beli pocket2 nie..
tgk tuh EC dihati ku~ haha

dan buku.. berderet-deret dah kat atas meje...

buku cerite kanak2..haha

in peadriatic posting..i still cannot adjust myself in this field.. coz it really tough for me to make myself comfartable in front them.. then there are many weird2 thing happen kat bebudak kecik2 nie..banyak bnde lak tuh yg kene tau.. cth nyr, bile reti jalan, bile reti merangkak, bile leh lari2..

in this 2 weeks...dah 3 orunk bdak kat ward nie yg kene influenza A H1N1..mane la x naya kalo ak skali kene nanti..OMG~ yg bbdak2 nie pun rmai je yg spatut nye dok umah kene kuarantin..tp sume nye suke2 jer dok luar, batok2 kat orunk..g tgk harry potter bagai..
tp slamat la sume xde pape...haha

but yg best biler bebudak nie dah sihat skit yg nk dekat2 discharge tuh.. nanti suke je muke die, ajak g maen kat pklayground la~ comei jer.. tp time awal2 admit dulu keje nangis jer...maybe thats nature of their development kotz..huhu

but who know someday that child that we treat will become prime minister in a future..haa..dapat la pangkat Dato nanti snang2..hoho

LARIKKK......!!!


1 comment:

crescent said...

hahaha...keje x iklas...hahaha...tapi nanti dapat DATO nanti...jgn lupe kite disini...hahaha...