ADVERTISEMENT

HOLIday kaH???



shaHruL is On HoLiday..boLe giTUh??

jawaPan nYe truLLy YES...UtK PostinG ruraL and Urban Health...
semestinye mereKa2 suMe akan BerfiKiran sePerti itu~ LaLaLa(mati la ayat skema)

so for This weekend weOLs start daH kuaK ke PangKorK...(dah sah2 orunk sini cakap utara)

actuaLLy ade lagIk briefing oN friday, tp weOLs dah merancaNG~ so ak Pun Ponteng Briefing ptang Tuh ngan mY fwen, Jehan..kitorunk g JoLi2 beLi baranG BBq kaT giant~ (ruraL ke tmpat nie)


see!! xnaK neK vaN g brieFing~ haha

afTer deorunk habeh sesiOn tUh kitorUnk puN bertUngkUs Lumus bergeraK ke LumUT...
naseB beK paKciK vaN suPPorting~ LaLaLa


oF coursE ketUa program didePan....


weOls samPai2 mmG besT timIng nyeR waLopUn k
eLam Kabut...
smPat nek ferrY pkOL 7..
ape Yg besT???

sunset tUh time camNie...its sO nice view
waKtu MaLam Lak, kitorUnk masaK La ape Yg tLaH di bawaK darI umah..
ayaM (x marinated pun lagik, xbasuh lg) + garden salaD+ sausage+ kerang...


after check-in dikaunter makcik kekwat~

LantaK maKcik tuH la Nak kekwaT ke ape~ jaNji kitoruNk dapat tariK
tmpaT BBq die Ke Pantai..haha


di paGi ari laK, Lpas soLat suBuh aK jaLan sorunk2 je kaT tepI panTai...
ushA2 mat saLLeh?? ekH xde La...saje je release tension nk tgk "dawn oF the new day" kate nyer (cam lagu band ak duLu) hahaha
pastUh troZ staRT kaN xTiviTi pepaGi tuh~





sume OruNk LuKa-lUka after snorkeLing...
Tp ak Luka haTi skaLi time nie...hahaha
Motip???


PenaT Laa..........


BaleK daa........bye2~




No comments: