ADVERTISEMENT

OK weekEnd Ku Habes~

this weekend i am extremely tired...
selamat arinir (ahad) malas ikut g konvoi raye and wedding kt seremban.
ak btol2 nak rehat kn diri.. dengan baju berlambak x basuh2..

ok now all done.. cume tggal tido and esok sambing balek research..

last week, penat giler sbb g umah2 orang warga emas kt shah alam utk meneruskan research.. balek umah sure pkol 8 malam dan keatas.. jalan jem lagik.. mmg sakit la.
pastuh ari sabtu pagi kami bertolak lak ke :

TaiPing --> KuaLa KanGsaR --> TeLuK InTan

nie ekspedisi my classmate nyer wedding + raye sane sini..

so just kami (ak,anis n dibah) jew btolak pkol 9..
mostly rmai yg dah bertolak ari jumaat petang, camne la kitorunk nk ikot sbb kitorunk dah malam baru balek dari wat research tuh~

OpS buKan yG nie La!!

yang nie baru btol~

selamat pengantin baru nurul nasibah, semoga kekal ke akhir hayat~ aminn..


selamat dah our friend Nasibah kahwin ngan pasangan nyew... makan2, snap2 pic kitorunk pun bertolak ke Kuala Kangsar..beraya umah member.
yg ni part yg sakit ati.. kitorunk konvoi ramai2 dalam 5 kete gituh..
KONVOI kaedah nye tp bawak laju macam haram, pastuh x ambik kire orang belakang..
mule la ak bengang kan dah la xtau alamat, xpnah sampai kuala kangsar tuh, pastuh org depan bawak kete cam hanjing..
so ade 2 kete la tertinggal, ttgal lepas lampu isyarat.. deorunk ingat lampu isyarat tuh 2,3 saat je pastuh leh jalan balek.. bukan nak tggu kan..

last2 terpakse tuan rumah nyer patah balek amek kitorunk, baru kitorunk perasaan, mmg jauh lagik nak masok kedalam nak smpai umah dier.. mmg bodoh la deorunk nie~

pastu habes dari situ nak ke teluk intan, xde makne nye konvoi2 ngan aku.. aku sound je direct, xyah nak konvoi2 ak bawak sendiri je, xde makne ikot korunk..
last mmg ak bawak sendiri sbb dah pnah dok teluk intan arituh, ak leh ingat2 jalan2 kat sane.. so ak gie sendirik, mmg x terjumpe la ak kt highway, rase kan ko.. bidget nak mampos masing2 bawak kete.. ak bawak 120 time tuh die kate ak slow sgt.. ko nk bawak 160, 180 bawak kt sepang la lumbe kt track kan.. pastu bawak kete orang lak tuh, bukan kete ko, kene speedtrap sape yg tanggung??? OMG xtahu la ak nk kate ape lagik..

lepas tuh mmg ak wat hal aku jew ngan budak dalam kete ak.. gie umah mama angkat deorunk, stay kejap. makan, mandi tido pastuh pkol 10malam baru gerak balek selayang..
sampai selayang around 1 am gituh.. sampai-sampai mmg tido la jawab nyer...waa penat..

No comments: