ADVERTISEMENT

KiBas MenGiBAs

Fuh sekian Lame x update blog ini...
anyway im kin of hyper today..
mane x nyer, baru lepas balek practice..

KO BUDAK MEDIC.. PRACTICE PE BENDE???
appendicectomy ke? suturing? sunat budak?
oooo TIDAK...!

tau x ape neh????


this will include in my routine every weekend after this..
on weekend i will be in my NEW band... hahahaha
KL drum corp..

rase seronok sangat dapat bermain sekali lagi..
macam di beri peluang ke-2.. thanks GOD!!!

actually i join bnde nie last week, just datang dgn tujuan nak tgk2 je dengan farhat..
so baru lpas datang practice yang ke-3..
and i found myself again..
rase seronok macam dulu, lpas practice cm sgt rase mase time skola dulu..
lepak2 kat gerai kat kampung baru.. hmmm best giler...

anyway i am one of the colourguard a.k.a geek dancer..






together with me is my friends - Farhat and adli..
but adli might join the drumline soon.. ntah la nanti die pilih mane satu.
but seem he was our drumline section leader mase skola dulu, so we encourage him to choose the drumline..

today practice was awesome, farhat and i have fun kot~
really seronok sbb kali ke-3 datang kitorunk dah siap bole buat movement sume..
padehal bnyak je salah baling, tp xpe KONFIDEN itu penting...haha

Adli also was not bad, today is his first day, wafri (bdak yg aja CG) cakap sekejap je kitorunk dpt pick up the basic, within one day dah ok.. ade tuh bbdak pompuan tuh dari mggu lepas masok, smpai abes arinie pun still xdpt gak... hahaha

cannot wait for the next practice.. kene practice dgn gigih lepas nie.. cepat la ari sabtu... yey



sebab bulan 2 nie, ade INTERNATIONAL COLOUR GUARD COMPETITION..
then kemungkinan jugak kitorunk akan perform utk konsert Justin Bieber (btol ke aku eje neh) kt KL nanti..

Korunk nanti datang tau time kitorunk punye show.. bagi support!!! :-P

No comments: