ADVERTISEMENT

DiLemma ApriL

heLLo april guys, walopun dah terlambat sbeno nye~ haha
so far april nyer cuti dah plan lame... disebabkan beberape perkara tetibe ako stuck skejap.. ttbe dilemma tros~

sbb tetibe rakan2ku mengajak ke pantai.. dah lame x gie bersuka ria di tepi pantai kate nye, back to old days la... haha



tetibe je ade satu pulau kitorunk jumpe.. bukan kitorunk yg jumpe actually, ade orang laen dah discover pulau ni mase 2004.. tp cm x ramai orang tau lagi pasal pulau ni.. kitorunk jumpe kt internet je..

Pulau Rawa is our destination.. orang review memang paradise la tempat nie.. khabo nye rmai mat salleh je yg gie.. pulau ni terletak 16km dari pantai mersing.. pastu pulau die kecik je, kire cam private islanad gak la.. so skarang tgk wat research pasal harge je..

pulau rawa!!!

ape yang dilemma nye pasal aku dah siap ngan ak nyer plan, ttbe bbdak2 ni interrupt plak.. so ade kah ak akan CANCEL trip ke JOGJA tuh?? kalo cancel bile lagi nak pegi jogja.. kalo pegi pun pegi sorunk sbb cousin2 ako sume cancel x jadi gie.. hmmm
cume trip JOGJA je yang CANCEL, trip BEIJING still on..

kaLo ako pegi beach dgn deorunk ni plak, for sure ade satu group lagik yang sentap.. sebab deorunk ajak g pulau perhentian... dengan alasan ak nk g jogja ako tolak dah.. so deorunk sume dah siap book whateva sume.. kang tetibe die tau ak g island trip gak, pastu mane la tau tempat kitorunk gie lagi shantek lagi best, mampos la aku kene keji nanti ngan bebudak nie..

So nak Pilih Mana Satu?????????????

No comments: