ADVERTISEMENT

diLemma ApriL???

Ok wake up guys~ dah may dah pun.. blog ni x di hapdat-hapdat kan lagi~ haha
about the dilemma tuh? i choose to pulau Perhentian..




sebab:
1. nak ke jogja dengan accomodation yg tak confirm2. sbb dah bnyak tnye losmen2 di sana, semua khabarnya sudah penuh.. pening kepale aku~
2. nak jugak kengkadang kuar beramai2 dengan bbdak2 nie~
3. jalan2 dalam malaysia la dulu sblom g oversea~ haha support ekonomi pelancongan malaysia.. but still offer orang malaysia nie mmg x berbaloi la.. i wonder kenape harge kt negara luar lagi murah dari harge dalam negara sendiri.. ade ke amek trip utk 13 orang, tp nak kene kan harge tourist.. gile ke ape? nie nanti ak citer kan dalam entry pulau perhentian nanti.. memang sakit ati.. ni la ak malas nak deal ngan orang tempatan.. cekik darah!

No comments: