ADVERTISEMENT

Last day at Institut Perubatan Respiratori, Kuala Lumpur



Sedih tapi happy jugak walopun last day arini kat IPR.. sebab lepas ni dah xyah nak bangon pagi2 pkol 630am dah kuar sbb nk ke IPR bagai.. lepas ni hospital kat sebelah je, x sampai 10mnt leh sampai..

but ape yang best kat IPR, walopun kat tengah2 KL, tp bila pagi-pagi baru sampai masok sini rase cam masok Hospital kat area kampung2..

speacialist, nurse sume kat sini baek-baek belaka.. x macam selalu kat selayang ni.. for learning purpose, patient kat sini sakit die sume menarik.. means if u see the x-ray there will be something that u can't forget.. when u auscultate the chest there will something u cannot describe.. how awesome the case here. i learn a lot.

Thanks everyone!!!

Last day with Dato Aziah @ IPR

2 comments:

nuRuL aZieRa said...

u amik MI ke? hee...=D I'm ur junior dekat IPR la gitu.... =D

nuRuL aZieRa said...

"rasa macam masuk hospital area2 kampong.."

haha...rite...masa mula2 dtg cni pun I rasa mcm tu =D ...