ADVERTISEMENT

something should i prove..


tetiba je xtau kenapa kelas baru start seminggu..
dalam berkobar2 nak berlajar rerajin~ rasanya ada lagi sesuatu yang aku teringin nak buat~

*sbenanye ak pantang dapat free time depan internet nie, keje aku google pasal travel je.. dah minat memang dah ke situ skarang~

"aku rasa teringin pulak nak travel secara solo sekarang nie~"


agaknye ak nangis tak nanti kalo tetibe sesat sensorunk??? huh

hajat ni dah lama, tp still x buat2 pun, arituh pun dah prepare tiket, tp terpakse CANCEL last minute~ untuk tahun nie selain trip Bali, takde pape pun kot tempat nk visit sebab nak exam kan..jadi aku rase nak amek cuti sempena Raya Aidiladha nanti untuk pergi buat solo travel nie~

"rasanye mak aku bising x ak xde hari raya??" raya haji je lagipun~ hmmmm

nak ke mana?? hmm im thinking to continue trip Java tuh~
Jakarta-yogjakarta-Surabaya... rase nye dapat kot habes kan seminggu~

planning yang x jadi tuh ---> sini sini

dan sekarang ni harga tiket2 airasia agak mendukacitakan. aku tengah try usha airline2 laen macam lion air, tigerairways, jetstar etc... harga sume lagi murah dari airasia.. *speechless~

2 comments:

Mie said...

Eloklah masa muda ni kembara sepuasnya, boleh backpack lagi..
Macam saya dh susah nak buat semua tu sb pergi dgn family..

Jom ke Chiang Mai

shah_rule said...

hahaha tuh la~ nak habes kan sblom kawin la nie~
thanks abg mie.. citer vietnam menarik.. insyaallah nak ke sana satu masa nanti.. hehe