ADVERTISEMENT

Decision had been made~

Decision had been made..


errr...




ANOTHER NZ TRIP~ YEAY!!!!!!!!!!!!!

Like everybody had know~ maybe bdak2 gile tiket cm korunk je la... sale ikan paus AirAsiaX start pkol 12 td kan.. dari pagi semua asyik pikir nak g mane lepas exam ni bulan may/june nanti~ as i am in hospital teluk intan right now, asyik ber-reply2 msge je ngan bbdak kat hospital selayang nuu yang jauh di mata~deorunk sume kat sane semangat beno nak mengajak untuk plan trip bersame2~ first we plan nak pick for europe.. ausie la.. ade je yang bg prons and cons nyer..
tetibe bile tersebut NZ, sume sebulat suara kat YES~ jadi one of my friend belikan tiket tuh dari Selayang~ sorry la beb kalau nak tunggu aku kuar ward td, harus la korang bercucuran air mata darah sbb time aku balek aku bukak tgk dah habes~ haha
lagipun kitorunk still ade deposit dengan company campervan tuh~ bole redeem balek~ kali ni nak gune campervan yang besa sbb kali ni jumlah jemaah seramai 6 orang~ haha
whatever it is exam is the first priority... x lepas exam, kene stay la untuk remedial.. cuak nyerrrr~ harap2 sume ahli2 jemaah dapat lulus dengan cemerlang- Amin..

And i hope there will be an early snow next year, hajat maen ski x kesampaian lagi nie~ ni la sebab ak postpone lagi trip nk ke europe, kalo g europe pun time summer~ takmo xde salji~
perhaps i really want to try sky diving~ Waaaaaaa...


i will comeback~~~

18 comments:

bdk2 a.k.a John said...

SUMPAHHH WEEIIIII!!! aku hampir2 nak beli tadi...team job aku sume beli pi nz next year bln7!! aku gian gilaaa nk ikut sbb nk cover north pulak kali nih...tp terpaksa nanges...sob sob sob...

kemang~ said...

broo! brape rege tix? aku cek td dpt 645 return tuk tix only

shah_rule said...

bdk2: tuh la mmg plan nak cover north la nie, pastu khatam kn south mane yg x g lagik.. pastu tutup la buku~ insyaallah kalo bole nak g lame gak nk try buat volunteer work kt sane, dapat tmpat tggal free~ haha

kemang: aku bli one way je sbb balek nak depart dari auckland,tuh tggu promo Jetstar pulak.. one way RM299..

kemang~ said...

oo..ehh kalo jetstar range brape ek die punye tix? aku pon nak start bajet dah ni...uhhu

bdk2 a.k.a John said...

*nanges*

aku pun plan nk cover north jugak. tp bukan masa terdekat laa kot. mybe 2013, x larat dh ni bro...bykk sgt menanti. geng dh ade. huhuhu....tgk rege tix murahhh gilos.


kemang, jetstar kene slalu godek2. dorag pun rjin gk bwt promo nih. tp bukan zero fares la.

shah_rule said...

kemang: kadang2 die ade promotion cm RM400 one way~ ok la tuh sbb tax sane mmg mahal.. kene rajin check la..

bdk2:haha tuh la trip ko dah beratur tuh smpai next year~ next month nk g perth, smpan je dulu duit tuh.. haha

kemang~ said...

ohhh gitu.. aku ingat ade zero fare..ahaksssss :)

bdk2 bnyok beno trips die taun ni.. kakiberjalan sungguh bdk2 ni..hihi

bdk2 a.k.a John said...

jgn jadik mcm aku wehh...pening2.
gigih duk keje siang malam ni haaa....

aku nk resign r mcm nih!!! hahaha

shah_rule said...

haha jgn jadi cm member yg aku jumpe kt NZ dulu tuh, sume jenis yg dh stress keje siang malam,pastu resign g NZ dok NZ petik epal.. haha

bdk2 a.k.a John said...

hahaha....aku kdg2 penah terpikir gak nk bwt cmtu. senang x?

shah_rule said...

www.helpx.net
nie website yang deorunk slalu gune untuk buat keje2 time travel~ member aku tuh pkai bende nie la,snang je dapat keje.. haha

kemang~ said...
This comment has been removed by the author.
kemang~ said...

aku teringin la nak keje camtu.. aku ade cuti 3 bulan lpeas grad sblom masuk ke alam pekerjaan.. rase nak cuba sangat2 ! bdk2, jom?

shah_rule said...

haha try la~ aku pun kalau ade cuti panjang memang teringin nak gie~ experience weh ~

bdk2 a.k.a John said...

menarikk ni wehh!!!

tp kalo nk keje time travel, kene tggu aku resign dlu laaa nmpknya. kalo skung, mmg dah tak mungkin. korang blanja lgi, so boleh laaa kot nk g 2 3 bulan. huhuhu

fatt said...

another nz?

hahaha...aku nak gelak kat korang ni..baguslah nak meripit lagi..pusing belah north pulak. aku nak usha ke jepun & europe nih...lalala~

shah_rule said...

haha~ tuh la fatt,bile pergi mesti nak g lagik.. xpuas arituh kn~ nie ultimate punye la nie, pastu g tmpat laen plak~ hehe

kemang~ said...

fatt hang nak pi japan? kate last country... ngehehe