ADVERTISEMENT

Remembering those days...

Buzz bUzz buzzzz (hanpon aku vibrate kat atas katil~ terus aku bukak mate sbb ade orang msge)

Bila dah bangun terus nampak laptop, amek laptop dlam keadaan

tgh mamai2 lagi tuh tetibe ade orang plak buzz kat ym.. BUZZZZ

XXX: so cmne plan birthday YYY??

me: owh dah x sempat la nak tempah, bnyak bnde nak buat arinie.. (oleh sbb malam smlm aku repeat tgk album NZ, ttbe teringat plak :


hahhh kite buat pancake je la.. letak ice cream + kiwi and strawberry, pastu cucuk la lilin..~ serta merta ilham datang x tentu pasal~ bila lepas berbuka kitorunk ape lagik gather dan buat dgn gigih nyer.. sambil kuar story2 pasal NZ.. rindu nyee..

bila pukul 12 @ 8/8/2011 nie YYY ni bru sampai dari rumah die mak die hanta, alasan nk buat meeting, tuptup ade homemade pancake surprise for her~ haha

Happy birthday Besties

2 comments:

wahida said...

hepi belated besday to YYY..hehe

salam..tengs following mine, i follow u back..

shah_rule said...

welcome wahida~