ADVERTISEMENT

after Bali.. NEXT?


hi hi hi sumer, aku baru je balek dari Bali, kembali bersiaran semula dari Kuala Lumpur bermula malam semalam jam 10 malam...
penat memang penat laa... baru balek travel aku memang akan menghabis kan setengah hari dari pagi td dalam bilik, malas nak keluar... until now (1130pm) beg pun x kemas lagik.. malas giler~ kerja cm beratur dah nk kene siapkan.. ntah cam mane ttbe sampai ke OU plak dinner ngan members... adoiii penat~

Bali "the land of thousand God" was full with culture and ritualistic~ totally different from what i imagine, different from other island that i've been before.. seriously!


NEXT? now im planning for Cambodia trip in November, after that it will be New Zealand revisit on May 2012... so from November to April i will stop travelling for a while, its time for me to concentrate studies for my exam.. bese la last mintue study memang camni... time tuh la baru bace buku betul2 masuk ke kepala otak... kalo x, haram x masuk2...! hehe

So for tonight promotion kt Airasia, aku let go je la dulu... xde pape sangat pun nak plan untuk travel period tuh~ lame sangat la, masih samar2 lagik... so kepada sesape yg memburu malam ni, Good Luck okey~

6 comments:

fatt said...

wohooo! ko baru balik dari bali ke? panas tak? aritu dok area mana? kuta ke?

shah_rule said...

a ah kuta, dapat harge promo untuk tune hotel... panas la jugak.. hitam sikit tangan aku..

fatt nak mintak tolong nasihat sikit pasal cambodia yer, nanti aku email~

by the way nak hanta ko poskad, tp dari arituh lupe nak mintak alamat ko!!! hissshh~

kemang~ said...

ko baru balik bali ??

ko medic student kan?? senang gile buleh cutiiii..ni aku jeles ni....

shah_rule said...

kan arituh cuti hari malaysia~ cuti la.. tuh pun tiket dah book dari tahun lepas.. plan kene baek~ haha

fatt said...

laaa...takpe2 next time. aku pun nak ke sana ni...kebetulan :)

dulu aku penah duk tune, tp kecik kan, mcm kotak mancis..brp ko byr? aku tgh plan nak pegi balik ni..nak duduk tmpt lain pulak, jauh skit dari kuta..maybe kat ubud. ada kawn aku ni jakun nak tgk sawah..org bandar la katakan..so mebi kitaorg dok area sawah...hahaha

ok2 ko emel je, nti aku reply

shah_rule said...

a ah kecik je~ pastu sume bende xde~ dah check-out nak tumpang letak beg pun kene charge~ xleh blah btol!

kalo x silap sorunk dalam rm30++ per night kot~ x ingat lak.. yup ubud bnyak tmpat cantik2..