ADVERTISEMENT

Hari Raya with Besties a.k.a. Travel Buddies

Selamat hari raya adilfitri semua, dan maaf zahir batin saya ucapkan

Last Wednesday ni agak clumsy nyer plan bile tetibe weols nak awalkan gathering raya weols~
asalnye sure la nak wat on weekend, tp weekend pulak dah habes book dgn bermacam open house dari selayang sampai ke seremban orang invite.. sorry la to thus yg saya xdpt hadir..
Ok2 ni first time aku lepak kt Delicious Marc Resident.. bagi aku bese2 je delicious kat sini, tp aku rase deorunk ni friendly giler la pasal tolong aku print kan coupon aku sbb aku terlupe nak bawak because of the clumsiness... haha mane taknyer dari kolej ke hospital, pastu terus keluar sbb petang2 kn takot jalan jem~

-GAMBAR DIHARI KEJADIAN-

Sblom balek, sempat lagi untuk sesi"menganyam ketupat" di Wong Solo kampung baru.."


Antara topic hangat yg dibincangkan termasuk la NZ trip tahun depan, walaupun lame lagi dan nasib kitorunk belum ditentukan lulus/gagal nyer~ xtentu pegi ke tak~ plan tetap meletop masing2~ and as well nak buat sikit trip overland ke cambodia kalau sempat bulan 11 nie.. berani btol korunk nak kuar lagi time2 nak dekat exam dah nie.... tgh mengharapkan belas kasihan airasia nak turunkan harga ke Siem Reap tuh murah sikit.. dah lame aku dok usha setiap promotion die, xde pun die turunkan.. aisehhhhh!


Travel buddies in da house...


Dan selain tuh issue study group weols tetap di review balek bagi sama2 lulus dengan jayanya time exam clinical nanti.. insyaallah~


Ni mase study group untuk pre-Clinical year Exam.. stress tahap jamban!

2 comments:

Lily Riani said...

pegi pegi jangan tak pegi. dro me a line if you need help with siem reap or nz yah!

shah_rule said...

yup, thanks lily atas perlawaan itu~ hehe