ADVERTISEMENT

Credit for you guys~

Thanks to Chawanna and biqque for helping me out.. as the result ni hadiah untuk korunk~ haha picture going bigger and bigger, makin tempting plak nampaknye... hehe thanks tau~



Hot choc and Choc cheese cake @ McDonald Queenstown, NZ

9 comments:

BlueEwoke said...

Yeahhh berjaya!!! syabas inspektor sahab!!!

shah_rule said...

haha dah berbulan2 tau xtau.. nampak sgt ketinggalan zaman nyer tuh~

bdk2 @ John said...

tolong ape ni shahrul? hahaha

cpt bgtau!!!

bdk2 @ John said...

owhhh....pasal saiz gmbr! hahahah
tahniah bro!

shah_rule said...

a ah~ pasal gamba je sbenanye, dari arituh aku carik try bnyak bende..
rupe2nye blog setting aku x update..

haha kolotnyer aku!!!

MasZuber said...

yummy!

fatt said...

apa cerita ni wei? aku tgk ada tiket murah pi nz...promo ke tu? beli tak?

shah_rule said...

aku x beli pun tiket tuh, sbb da beli untuk tahun depan nyer.. kang g kejap2 ni tak puas, kene repit lagi nanti.. haha

oo ni pasal resize gamba tuh kasik besau, biqque ngan chawanna yg ajar.. haha

kemang~ said...

oh pasal size gambo...