ADVERTISEMENT

Pelik Pelik je skang

aku beriya tgh tggu tiket nak g siem reap bulan 11 ni..dengan harapan dapatla harge murah... tp hampa, tetap harge die range cmtuh je... tup tup tergatal tangan klik CHC, then aku terkejut.....

16 comments:

bdk2 @ John said...

aku pun terkejut!!! murahhh gilerr siot pegi CHC!!!

shah_rule said...

kan~ senyap2 xde advertisement tp bile check bnyak jugak harge aax dalam mase terdekat yg mcm murah~

crescent said...

keji tau...nape x bagitau...leh i dgn fahat pegi sane plak...hahaha...padahal bandung tak settle lagi kan...hahaha...

shah_rule said...

baru je smlm i check crescent
i think ade lagi kot~

kemang~ said...

pergh, bia betol koooo!!!!!

shah_rule said...

betul kemanggggg...haha

Biqque said...

beli tak??? brapa total sume?

Biqque said...

oh ye...maybe sbb baru gempa last week kot...tu yg tetiba harga gempa gak tu :D

shah_rule said...

tak beli la biqque, sbb dah ade tiket nak g sana lagi skali may 2012 nanti tggu lepas exam nanti... tgh carik siem reap je nie~ ada kang g sane naek train nanti..

BlueEwoke said...

Ok tumpang terkejut jugak..kussssss selamat hahaha

Anonymous said...

eee benci. sebelum ni jenuh dok menunggu harga murah untuk balik, tiba2 senyap je dia sales semurah ni. nak buat camne dah beli masa 30% less bulan lepas.


zany

shah_rule said...

zany: tuh le, terperanjat jugak tgk~rso jadi ke duduk southern laughter nanti? haha

fatt said...

peh murah gile...mcm harga launching dulu..aku rasa pasni klu nak jalan beli last min jela..senang...ready duit jek..ada murah sambar terus. tkyah tunggu setahun baru nak pegi

shah_rule said...

haha btol tuh fatt, aku pun terkejut, agaknye yg dah terbeli mahal tuh makan ati je.. tp tiket siem reap xde lagik ni... adoi~

Anonymous said...

bukan takat makan ati je, panas ati pun ada, hehehe. AA memanjang jawab "not that we know" tapi harga turun naik di tangan diaorg juga.

rasanya jadi kot dok hostel tu. kalau bising takleh tidur kami anak beranak lari ke bumbles, hehehe


zany

shah_rule said...

takde la bising sangat, die ade yang bilik siap ada dapur dan tv sume kalau x silap.. so xde la bercampur sgt nnti dgn orang laen..