ADVERTISEMENT

To be continued......

Hello semua, aku saje nak ucapkan kat sini untuk yang akan kemana2 dalam tahun nie, dah xlame dah nak habes tahun nie kan..so kepada mane2 yang pergi travel tuh, travel safe..aku dengar masing2 nak ke korea (ramai nyer nak ke korea) , biqque nak ke Japan, Fatt dengan plan gile tetibe die lagi~ kemang dgn plan india die~ haha envy kt korunk sume.. aku amek keputusan untuk tak kemana2 lepas nie, smpai la aku habes exam nanti.. at first nak ke bangkok siem reap tuh, tp skang asyik cite pasal banjir je kat sane.. plan nak g floating market, agaknye segale bende dah floating nanti.. haha  dgn buaya beribu2 terlepas ekoran banjir tuh..dahsyat bunyi nye tuh...

gambar rembat dari google, upload 1 day ago~ 

amek ko, floating kan market nie~ haha

Jadi blog ni akan bersawang buat sementara yer... dan aku sentiasa akan follow citer korunk tuh occay... keep updating guys~ hehe

Aku kene bertapa macam ni hari2 mulai sekarang~ haha


-SEKIAN-

15 comments:

MasZuber said...

jgn hibernate lelame tau!

bdk2 @ John said...

gudluck shahrul!

shah_rule said...

MasZuber: haha nak hibernate la ni..winter nak dekat.. beruang x~ haha

bdk2: thx bdk2~ kalo jadi gathering gtau la.. kalo aku free aku join.. happy holiday ye ke korea (dah bape bnyak kali dah wish happy holiday tuh tak ke sudah~ ) haha

Diana Diane Teo said...

Saya pun kena bertapa selama 2 bulan sebelum memulakan perjalanan saya sebab exam nak sampai. :(

No more trip at this moment but I really wish to go travel again.

Biqque said...

takpe2, kasi pass exam tu dulu. sok duit kepuk2, ha kita jalan2 ok hahaha!

shah_rule said...

diana: haha goodluck for ur exam~ where will you go after 2 months time tu?

biqque: tuhla, masa itu akan datang~ hahaha (ketawa jahat!)

fatt said...

all the best in your final xm!

nnti ada public holiday ko bleh pegi..tgu CNY ke..pjg skit cuti...aku pun skrg kena tahan je nafsu...klu asik tgk website AA mmg tak jadi kerja..buat masa ni sabar jelah...

BlueEwoke said...

Good luck... :)

bdk2 @ John said...

tapi apekan daya...aku dah terpengaruh oleh dek racun kemang!!!!

bdk2 @ John said...
This comment has been removed by the author.
kemang~ said...

haha next time kite travel sesame beb!

btw gudluck !

@john

haa mesti ko beli tix tu.. har har har

shah_rule said...

next time ok je kite travel sesame.. blind date bak kate fatt.. hahaha

Anonymous said...

good luck!
dulu ai pun nak jadi doktor tapi sangkut. Jadi beramai-ramailah anak bangsaku menjadi doktor lepas ni ye. InsyaAllah



zany

shah_rule said...

haha thanks zany~ bila tarikh berangkat ke NZ tuh?
hope u will have a nice journey~ :-)

Janggel said...

eh dah habes exam blom? kalo blom gudlak yer.