ADVERTISEMENT

The Amazing Race S19

Bill & Cathy

Like what i said before, now i found my favorite couple in The Amazing Race S19.. here it is- grandparents team Bill and Cathy~ Kalau korunk follow this season memang korunk faham ape yang aku rasa.. agaknye beza umur 40 tahun agaknye dgn peserta laen yang paling muda... its totally amazing and hilarious ~ that why it call Amazing race kot~ haha  In this current episode they made it to final 5~ and won a second place of the race~ even having an U-Turn (korunk faham ke dak?)
jantung aku macam nak terkeluar, seram sejuk kalo tengok setiap episode.. gila x gila kan~ haha
i hope they win 1 million dollar.. 

GO Pa & Ma!!!!!!

4 comments:

Mie said...

Support this team too. Diaorang ni romantik sampai ke tua kan...

crescent said...

hahaha...gigih kan dieorg...aku pon suka...pastu paling lawak bila jeremy and sandy sentap sbb bill and cathi slalu potong dieorg...

bila asia nye nak kuar lagi nie...nak suh ko masuk then aku boleh buat fan page tok ko...hahaha...

Cik Kentang said...

terpanggil jugak nak komen kat sini sebab suka jugak ngan couple veteren ni. hihihi...salute la kat diorang ni sebab takder pun gaduh2 cam couple lain. saling understanding gtu..stamina pulak kalah kita2 yang muda ni...

shah_rule said...

mie: haha mane tau nanti ttbe abang mie masuk~ saya sokong!!

crescent : tuh la nak sangat masuk.. haha yg part jeremy and sandy selalu jeles tuh kelakar~ haha tp banyak kot orang yg underestimate deorunk dah pun terkeluar.. haha letop pa and ma..

cik kentang : yang penting kene understanding each other, nampak relax je kan~ haha thanks btw cik kentang sbb singgah sini~ hehe