ADVERTISEMENT

It's totally insane~


Ceit aku baru je berkobar-kobar nak cari tiket last minute yang murah-murah.. sekali ternampak ni~ OMG juling sekejap mata aku, bila klik then tengok harga dia RM399~ nak buat macam ni tunggu April fool boleh?? Please dont do this again, orang macam aku boleh kene heart attack tau x..!!!! adoi~

12 comments:

fatt said...

bukan ko je bleh heart attack, aku pun sama...klu rm39 tetiap bulan aku turun jipun ok...hahaha...tp bila mengenangkan duit yen tgh melambung2 aku padamkan jelah niat...

so dah dpt ilham nak ke mana?

bdk2 @ John said...

hihih...rm399 tu return tix ke? aku tgk yg ade rm399 sehala ade ler...

tp yen jepun mmg tgh mencanak naikkkk ! pffft

fatt said...

bleh saman AA sbb buat misleading advertisement. apa lagi!! inilah masanya!! hahaha

shah_rule said...

fatt: hurm ada la nampak ilham sesikit, mmg kene bersedia untuk kebas kan pungguk 13 jam nak ke destinasi nanti~ haha and kali ni aku try gie sorunk, 1st time nie... haha

bdk2/john: a ah one-way je, xde la murah sgt kan.. kalo rm399 return pun dah heaven dah sbenonye.. haha

bdk2 @ John said...

ko dh beli tiket ke shahrul???

shah_rule said...

nope~ x bli pape..

Janggel said...

gilerrrr arrr terkincit aku tengok..

shah_rule said...

haha~ xleh blah..! hari terkencit sedunia, suke2 je AA advertise bende salah!!!!

BlueEwoke said...

aku pun hampir pengsan tgk ad Airasia smlm. Memang haram jadah betul, RM39 (all in plak tu katanye)..sekalik click RM399!! Tipu betul! Agak2 la kalau nk typo error pun kan...haihhh

kemang~ said...

hahaha...ramai org tertipu rupe nye...

shah_rule said...

itu lah pasal, bak kata fatt, jom serang AA buat claim.. bagi harapan paslu~ haha ade ke polisi camni????

Biqque said...

seb beik aku tak terjah smlm, kalo tak, harus aku katok2 kebod ni hahaha!

ha, kemana ko pasni shah_rule sampai 13 jam ha...