ADVERTISEMENT

miscellaneous


Ada tak korang perasan iklan kat nuffnang pasal contest di atas~ haha bengong la aku ingat dulu betapa gigihnya aku join semua contest AA termasuk ada twitter contest airasia masa dia 1st promote route NZ. macam nak gila aku tunggu soalan tuh sampai pukul 4, pastu tetap tak menang~ cam hampeh je.. so aku tau kalau aku masuk pun contest ni belum tentu menang~ kan2!!! 

Tapi bila aku duduk menghadap advertisement ni, tuh yang aku teringat time dulu2 tuh~ ntah la.. Alhamdulillah dapat jugak harga murah masa time tuh.. malam ni sensorang aku duduk menatap balek gamba2 kt NZ.. haha (emo x~)

Sekarang aku rasa macam dah lost momentum untuk study~ aku tak tahu mana silapnya, mungkin sebab aku ada fail satu posting baru2 ni~ it seem like it ruin all my mood since i've never fail anything before.. it was so sad~ but whatever it is, i still cannot move on.. Exam is next week, how can i get back my momentum then~ dari Phuket, krabi, hatyai sampai la ke Langkawi tetiba last weekend, still i feel useless!!! 





12 comments:

bdk2 @ John said...

bertabah jela shahrul. aku ni pun dh mcm burung hantu dh. tdo lmbt..bangun pun lmbt. stdy pun nan hado jugak...

btw, kontes2 ni mmg dh malas aku nk masuk...confirm xkan kenelaaa sbb xbertuah! huhuhu

Jom Travel said...

bro, study bro! lepas study baru enjoy jalan2.

Mie said...

Kuatkan semangat, tak lama lagi abis study tu. Leceh kalau ulang2 ni...

Anyway esok jgn lupa AA offer tu... :)

fatt said...

kenapa ada gmbr ko cuci tangan??? @__@

HAHAHAHA....ok jgn marah...aku tau ko tgh emo tp ko buat aku tergelak :P

aku bkn nak jadi setazah ke apa tp aku rasa ko sendiri pun tau nak buat apa. aku rasa yg terbaik ialah surrender urself to Allah. mengadu pada Dia apa kerunsingan ko...buat solat tahajjud (2 rakaat je). klu tatau nak wat camne bleh gugel. aku rasa nti ko akan rasa tenang.

all the best!

ps : emel aku no tepon ko so next time klu ada gath ke aku bleh roger

kemang said...

beb,, rilek la..


aku 2 x fail posting ni ! dah 2x ripit.. bab gastro.. mcm hampeh, menyampah gila..xpela, next time work hard ok..

aneway, gudluck ye :)

Janggel said...

Study first pastu enjoy... percaya pada diri...*eh dah macam lirik AF.

Yang penting ko sudahkan mana yang wajib dulu..pastu kite boleh enjoy ramai2 hehehe.

Biqque said...

ye aku sokong saranan fatt, study je and pas solat, mintak doa kat Allah moga dipermudahkan segala urusan ko, patu mintak dgn jelas, KASI KO LULUS EXAM!

(that's what i did masa amik certified exam baru2 ni, maklum la, dah lama tak amik exam, seb beik lepas, alhamdulillah...)

azam said...

Contest2 nih aku pun tak penah kene..masalahnye masuk contest pun tidak..camna nak menang besor...

tapikan kalau nak menang besor boleh je, ko try contest gores dan menang..gerenti menang besor kete ke, barang letrik ke.. siap dia bersorak/lompat2 kat kawasan parking tu untuk ko lepas ko gores tu..hehe..

nuna said...

tumpukan kat pelajaran kejap.. bila abis je exam.. hah bole lah jimba2 balik...

good luck.. tapi esk ada AA wat promo ko jgn lupa pulak.. kehkeh...

nuna said...

tumpukan kat pelajaran kejap.. bila abis je exam.. hah bole lah jimba2 balik...

good luck.. tapi esk ada AA wat promo ko jgn lupa pulak.. kehkeh...

dayangbest said...

lawanya gambar!!

count urself lucky sbb masa belajar lagi dah jalan sana sini

fail sbb travel blues kot :P

shah_rule said...

HAHAHAHAHAHAHAHAA KORANG SEMUA MEMANG BUAT AKU HAPPY PAGI2 NIE~
semalam aku ada migraine, tuh yg emo sikit tuh, bangun pagi ni dah ok~ ok study STUDY!! hehe

john:tengah bertabah lah nie~ aku pun mlas gak dah bab contest2 nie! memang kene mandi bunga dulu kot baru bole masuk.. hehe

Jom travel: yup bro~ thanks 4 the concern~

abg mie:thanks abg mie.. yg part last tuh tak leh blah.. promo tetap promo, buang buku kejap~ haha

Fatt: haha, tuh la yg sepatutnye aku lakukan kan kalo stress emo memanjang tahap gaban nie..
tuh bukan basuh tgan tuh basuh kuali la.. kan best kalo kt umah sinki rumah ade view cam tuh.. haha berangan...

Kemang: hah ye ke ko ade fail sampai 2 kali. ko pun same kene bekerja keras jugak ni nampaknye.. haha thanks kemang.

Janggel: thanks janggel, agaknya lame x nyanyi lagu AF tuh, motivasi sgt.. hahaha

Biqque: Insyaallah aku cuba nanti.. lagi ape lagi tips ko lulus exam arituh? pakai pen NZ ke? haha

Azam: contest goresg dan menang selalu nye hadiah2 die periuk letrik, cerek, hahhaha xnak aku!! aku nak holiday trip!!!!!! hehe

nuna: tetap AA promo esok jugak lagi penting ye tak~ haha

Dayangbest:btol tuh dayang, agaknye sbb travel blues kot~ sbb posting yg saya fail tuh pun masa baru balek dari travel.. blues smpai 2 bulan.. haha