ADVERTISEMENT

Unplanned vacation~ "FREE & EASY"

Haiyoooo sekarang aku baru je balek dari weekend gateway~ penat gila nie, tapi pape pun aku kene get ready esok ada kelas.. memang niat nak sambung je holiday, tp apakan daya nak exam minggu depan, dah tuh attendance aku pun macam banyak dah "kosong" so aku tak berani nak buat pasal, kang ada kene bar dari exam..~ dengan tak pasal2 aku dan feyo (travel buddy category GILA-GILA) keluar dari kolej dengan plan asal nya untuk keluar makan, dan main Boling je... tu pun sebab seminggu dia posted kat hospital teluk intan, so ada lah sesikit "catch-up" story yang nak diborakkan~ So kita keluar malam tuh, pung pang pung pang... aik kemana?? ok nanti story, tapi planned ni datang secara tiba2, pastu yang best nyer vacation ni accomodation free, transportation untuk berjalan2 jugak ditaja~ we found another tempat "lepak" yang baru... haha

To Be Continue....

Berseronok sebentar~ yepiiii


i LOVE free duty~ walopun duit xde, nie je aku mampu kebas...!
pic1. Feyo and skuter free
pic 2,3 : motor free jugak~ vroom vrommm
pic 4: padah nye !!!!!!!!!!! 

16 comments:

bdk2 @ John said...

ke mana??? ke mana??? ke mana???

hahhaa...berjalan lagi ko ye!

DLJ said...

Gi Langkawi ek... :)

Janggel said...

Kompom Langkawi!

shah_rule said...

john: ttbe je nie~ plan x pasal2... haha bukan nye jauh sgt pun dlm malaysia jugak~ hehe

DLJ + Janggel: konpem korunk selalu g langkawi ni, hahaha betol2!!!!

[azam] said...

Nampak Whittakers..Confirm Langkawi!!..

BlueEwoke said...

Aku pn rase langkawi!

shah_rule said...

azam: whittakers tuh la yng buat aku terliur kat sana, ari2 makan coklat!! haha

chawanna: nak lari jauh2 xde tiket la.. haha

bdk2 @ John said...

hahaha...tak perlu smpai langkawi kalo nak beli whittakers. LOL.

ko duk mana eh?

Biqque said...

ada whittaker's kiwi takkkkkkkkkkk???

shah_rule said...

john: aku duk selayang~ haha ada tuha de, tp mahal la kt sini~ hehe

biqque: ada2.. semua jenis ada, best ke whittakers kiwi? hmmmm

bdk2 @ John said...

owhhh...dekat jela. nnt aku add ko kat fb. senang nk kontek2. hihihi. ko x stdy ke ni? aku pn baru bangun ni haaa...duk membuta je kejenya..buku pn x sentuh langsung lg nih!

shah_rule said...

ade kelas pagi tadi, pastu ptang kang kene g ward sekejap... bese r tuh, makin niat tuh nak rajin study, makin tak rajin sbenanye~ ok2!! pape inform la yer~

azam said...

Ada beli stock Whittakers tak?..Itu hari aku borong stock seminggu tapi haremmm pas 3 hari dah abisss..Sesuai di ngap sayot di kala tengah study tu..hahaha

shah_rule said...

azam: haha ni pun stock dikala stress melanda, anti-depressant katekan~ haha tp tuh la macam kejap je habes nie.. hehe

Anash said...

shah_rule
gambar luka tuh..eksiden ker?
btw, jgn marah tentang adhoc gathering tu...nanti ada lagi besar punya gathering...(dan tetiba akak plak tak dapat cuti...waaa...mau mengamuk tebalikan meja kat opis..hehe..konon..)

shah_rule said...

kak anash:haha jatuh sikit kak~ xde la teruk sgt, sbb moto tuh berat.. haha hangin ni pasal taktau pun pasal gathering~ hehe nanti bebila insyaallah boleh jumpa lagi.. no worries~ hehe