ADVERTISEMENT

LetS Planning



OK baru teringat i got this ticket..
nie beli time promotion dulu, sbb starting nak g ngan cousin2..
disebabkan semua leceh x confirm2 nk gie kex~ berkire sgt kan..
kan dah melepas ticket nie.. harge die RM27 jew RETURN tix.. x ke menangis..
last2 tinggal satu je, aku la yang sapu.. gie balek JB pun dari KL nie RM31..

sO kaLo still xde orang nk gie, ak gie sorunk je laa,,
this is my FIRST SOLO TRAVEL TRIP... yepi~
ittenary maybe nak ikot yang Fatt nyer..
Fatt nie kawan travel blog aku~ die nie awesome dowh~ haha
google la kt "backpackerbusuk" nyer blog.. nangis ko tgk die nyer trip~ haha


ok back to main topic, i will landing at bandung airport, then catch a night train to yoayakarta.. xpernah g lagi sane.. kalo smpat leh g jakarta kot..
tp trip nie just 4 hari 3 malam... tgk la cmne...~

i bole amek train dari bandung ke yogyakarat~ tun tun...

candi borbodour di yogyakarta

bandar yogyakarta

KiBas MenGiBAs

Fuh sekian Lame x update blog ini...
anyway im kin of hyper today..
mane x nyer, baru lepas balek practice..

KO BUDAK MEDIC.. PRACTICE PE BENDE???
appendicectomy ke? suturing? sunat budak?
oooo TIDAK...!

tau x ape neh????


this will include in my routine every weekend after this..
on weekend i will be in my NEW band... hahahaha
KL drum corp..

rase seronok sangat dapat bermain sekali lagi..
macam di beri peluang ke-2.. thanks GOD!!!

actually i join bnde nie last week, just datang dgn tujuan nak tgk2 je dengan farhat..
so baru lpas datang practice yang ke-3..
and i found myself again..
rase seronok macam dulu, lpas practice cm sgt rase mase time skola dulu..
lepak2 kat gerai kat kampung baru.. hmmm best giler...

anyway i am one of the colourguard a.k.a geek dancer..






together with me is my friends - Farhat and adli..
but adli might join the drumline soon.. ntah la nanti die pilih mane satu.
but seem he was our drumline section leader mase skola dulu, so we encourage him to choose the drumline..

today practice was awesome, farhat and i have fun kot~
really seronok sbb kali ke-3 datang kitorunk dah siap bole buat movement sume..
padehal bnyak je salah baling, tp xpe KONFIDEN itu penting...haha

Adli also was not bad, today is his first day, wafri (bdak yg aja CG) cakap sekejap je kitorunk dpt pick up the basic, within one day dah ok.. ade tuh bbdak pompuan tuh dari mggu lepas masok, smpai abes arinie pun still xdpt gak... hahaha

cannot wait for the next practice.. kene practice dgn gigih lepas nie.. cepat la ari sabtu... yey



sebab bulan 2 nie, ade INTERNATIONAL COLOUR GUARD COMPETITION..
then kemungkinan jugak kitorunk akan perform utk konsert Justin Bieber (btol ke aku eje neh) kt KL nanti..

Korunk nanti datang tau time kitorunk punye show.. bagi support!!! :-P