ADVERTISEMENT

Ape Pun Orang Nak Kate - Aku Tetap Aku..


Tajuk tak boleh blah kan~ yup thanks rupanya majority semua pernah dapat pengalaman macam aku kan, biarlah apa orang nak kata, tak kira lah kalau dah start ada minat, apa-apa pun sanggup kan..
Bagi aku, kalau aku pergi satu-satu tempat tuh as backpacker, semakin sedikit duit digunakan, aku rasa semakin nikmat rasanya .. travel walaupun duit sikit.. tapi puas~ x jadi hal tido kat mana pun.. thats how i can afford my travel budget..

Booking done!!!  travelling 5 country in 10 days...!

So dengan budget yang sedikit ni jugak, aku gunakan untuk travel kali ini..
Merentas peta asia tenggara.. but not really semua pun aku akan pergi dalam trip kali ni:

Budget tak seberapa!!!! scholarship tak masuk lagik!!! cis~

So doakanlah untuk kesalamatan dan kesejahteraan aku di sana.. wiiiii (^^)


16 comments:

BlueEwoke said...

wow..10 days! 5 countries!!! ke mana tuh?????? Wahhh syioknyeeeeeeeeeeeee...


Selamat Jalan..jangan lupe balik Malaysia okayyyyyyyyyyyyyy

Mie said...

Happy holiday Shahrul, moga selamat semuanya...

Ely Hasrul said...

jangan lupe balikkkk

Anash said...

jangan tak balik
(err..sama ke dgn ayat ely & na??)
jangan lupa..anto poskad kat akak...(ngehh..ngehhh....teringin nak tulisan dokter kat poskad..tak mo kat board putih gantung kat katil spital tuh..)

bdk2 @ John said...

wahhh jelesnyaaaa aku nih!!!!!

papepun, have fun!!! please be safe~

crescent said...

have fun shahrul...

igt pesan aku wei...sampai satu tempat email or fb...tak kira lah aku online ke tak...cukup 3 hari ko tak update aku gi carik ko...haha...

psstt...jg partner ko tue skali...dia tanggungjawab ko...hahaha... <---gossip...hahaha...larikkkk...

Anonymous said...

gigih betul. takpe janji happy dan selamat.

zany

shah_rule said...

Mari tinggalkan alamat kamu di email ku..
Insyyaallah kalo semoat aku hanta kn poskad

Dituju khas untuk kak anash..hahaha tgkla bole bace ke tidak tuliisan tuh..

Janggel said...

Semoga selamat pegi dan jangan lupa balik k!!! Have fun!

Jeles.

Biqque said...

MAK NAK MEKNET YE NOK! MAK TAK KIRA! MEKASIHHHHHHH :D

shah_rule said...

Janggel: insyaallah..

biqque: hahaha ok2 mak jngan risau, anak mak tak derhaka~ hehe

fatt said...

erk, ape ni? aku ketinggalan ketapi ye! hihihi....apapun selamat jalan bro! aku tak sempat balas emel ko tetiba ko dah lesap..safe journey yaw~

Bulat said...

Hye! nice blog.. hope we can share more travel tips in future..so i follow u dgn rela hati..hehehe www.baitijannatijamilah.blogspot.com

shah_rule said...

Fatt: yup fatt aku baru aje slamat pulang ke tanah air tengahari tadi. tau je la aktviti seharian aku, ni pkol 6 lak baru je balek dari hospital plak.. banyak keje aku nak kene buat minggu ni.. aiyaa.. lambat sikit aku update kisah nie..

Bulat: hi bulat. welcome welcome!!!
mmg bende ni sume perlu di share buat panduan memasing btol tak~ haha
hehe

Mr.Cool said...

syiokk gilerr..
take care bro.. =)

ellyana said...

hye shah,
I'm liana..i really like your blog..byk info menarik..i never tot yg kite bole travel with budget camtu..cool!
i x pernah travel bagpack and u inspired me la.. like it! teringin la nk cuti bagpack cam u..tapi tue la i xde gang yg berani gie cuti bagpack cam u n your fren..
so where is your next trip? nak join leh..? :)

http://ellyana1.blogspot.com/