ADVERTISEMENT

VOGEH (bunyi sopan sikit)

Lucah sangat, tapi bus lucah kat NZ sedang galak mengadakan SALE untuk free seat, since i am going to NZ this May dan tak buat pape plan lagi, malam ni secara rambang mengutip mana2 ticket yang dijadikan pertaruhan...
visit http://nakedbus.com/nz/bus/

Hanya NZD2.99 dicaj sebagai caj perkhidmatan. So buat booking dalam satu round, tetap NZD2.99 je~



4 people $0.00

Kurang jugak beban perbelanjaan trip akan datang, insyaallah~ 

South Island trip

Next : North Island trip


Total route yang dikebas untuk 4 orang 
Christchurch to Queenstown
Queenstown to Franz Josef
Wellington city to Napier
Napier to Auckland City
=NZD 2.99

13 comments:

Janggel said...

Tajuk lucah giler hehehe

Mie said...

Wah, gi NZ lagi...

Jangan ada yg bukak2 dlm bus tu sudahlah... :)

BlueEwoke said...

Hei docter!! sila bawak bertaubat..jgn bogel dlm bas okeh muahahahahah..

Saspen betul tajuk.!!

shah_rule said...

hahaha lucah kan tajuk, tapi dah name bus ni camtuh, hehehehe

zany said...

bestnya!!!!
bilalah nak naik bus vogeh ni lagi.

anyway driver bus dia ada yg strict sangat tau, pakcik tua yang tak vogeh, hehehe...main tinggal-tinggal je siapa lambat.

shah_rule said...

zany: serious ke? waah tak cool la plak pakcik camtuh.. ni pun tak tau lagi, just saje je kebas since seat sume free.. haha rindu sgt nak g nz lagi.. hehe (mmg xde keje kan)

bdk2 @ John said...

jeles la ko nk pegi nz lagi.

takpelah..janggel, masmz, kak coco and lily, chawanna, biqque let's go to nz now!!! i will buy the ticket! oversttt! hahaha

Ely Hasrul said...

aaaa nak like byk kali sbb hanya NZD2.99!!!!

so kena pakai ape naik bus nih? hihihii

Ely Hasrul said...

john, apesal tak ajak kakak santek??? sentap!!

Biqque said...

dah la aku tengah rindu dendam ngan nz! ko plak nak gi sana! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

doc, nak order dadah bleh? ketagih la...whittakers kiwi ye? pleaseeeeeee!!! pleaseeeee!!! aku bagi duit!!! CASH!!!

bdk2 @ John said...

alamakkkk!!! lupa nak include nama kakak santekkk! sori2. anda semua included!!!

zany said...

kalau tak jadi pergi jangan tukar tiket, biar je burnt.beli je tiket baru. kalau tukar kena charge utk tukar, tak dapat apa pun actually.

pakcik tak vogeh tu memang strict; remind jangan makan dalam bus. tapi bagus gak sebab tak berbau dlm bus dan sampai dunedin sharp on time.

shah_rule said...

john: ekh dah menang casino ke? dah jadi jutawan la tuh nak pi sane balek hari kan!!! haha sentap akak chantek tak kira dia sekali!! hehe

ely: tuh la murah gile kot~ pastu ambik route jauh2 lak tuh, tetiba je terasa nak click tengok2 harge kt website tuh, tetiba pulak free.. nasib~

biqque: haha bole2 tapi lame lagi la biqque nak g sana.. bukan pergi balek hari yer macam john~

zany: oo zany pernah tukar date ticket ke? taktau pulak kene charge lebih..tapi kami tak confirm sama ada drive atau ambik bus je, depends on budget nanti, but since it is free, why not! kan kan..