ADVERTISEMENT

Boracay NEXT..

Hi everyone,
i put Philippine as my wishlist as a place to visit this year. They have a lot of magnificent island but most popular travel spot is Boracay island.

Add caption
They introduce Airasia Philippine, now there only introduce 2 domestic destination which is
Davao and Kalibo (Boracay)

So here i got:


However we need to get a flight from Kuala Lumpur to Clark first before get into this connecting flight to Kalibo. Fight tu mungkin beli lain kali tunggu promo or something~ sebab aku tak sure lagi pasal trip ni sebab mungkin dah bermula berkeja, so i dont know if i get through all this or not. Tapi yang penting MURAH :-)


23 comments:

Anash said...

wow...ke pulau pilipina pulak?

Anash said...

ala...nape akak terrr first nih?
(heheh..)

Janggel said...

Wah jeles!!! Aku nak sangat pi tapi ko pi dulu!!! cis.


(sambil tepuk tangan)

Janggel said...

Wah jeles!!! Aku nak sangat pi tapi ko pi dulu!!! cis.


(sambil tepuk tangan)

Janggel said...
This comment has been removed by the author.
Janggel said...
This comment has been removed by the author.
Janggel said...

Sorry terbanyak komen plak hahahaha....*dengki*

bdk2 @ John said...

susahnyaaa berkawan dgn org kaya ni. jeles. kbai.

shah_rule said...

kak anash: aiseh kak anash ter"first" pulak.. haha boleh ter camtuh kan.. lame lagi la kak anash bulan 10 nanti.. haha maen tibai je..

janggel & John: hey rm26 je, masuk karaoke jamban nyanyi 26 lagu je tau, x kering tekak pun... haha

shah_rule said...

APA KATA BELI SEKALI, JOM2!!!! Ticket ke Manila carik nanti tunggu sale.. hehe

Diana Diane Teo said...

Saya pun nampak RM0.00 ticket flight from Clark to Kalibo tix this morning. Plan to buy but tix tidak ngam sebab saya akan travel ke Clark next month :)My return tix from KK to Clark onli RM45. Hehehe

bdk2 @ John said...

adeh...tahun dah takleh dah. dah penuh giler. nak pitam dah aku ni haaa....huhuhu.

takpelah, ko pegi dlu. nnt aku, janggel, lily dan yg lain2 akan meyusul kemudian. ko kene ikut nanti!!! hahaha

shah_rule said...

diana: wow super cheap rm45 return.. haha so will refer your story from clerk when you arrive home from the vacation.. hehe

john: haha korang plan ke sana jugak ke? ala pergi la sekali, tuh weekend kot.. cepat beli!! aku tgk tiket die slow sikit tuh, bnyak je lagi 0.00

bdk2 @ John said...

huhuhu murah tu murah. tp travel period sgt2 tak sesuai sbb time tu super busy. huhuhu

ko nk g brape hari ni?

Lily Riani said...

cam ni lar... i menci!

Anonymous said...

john memanjang super busy tapi akak tengok gigih dia susun trip dan ticket.

shahrul, safe tak tempat-tempat di filpina ni?



zany

Anonymous said...

epy bufday ya...mcm terperasan bufday 29feb..wah,bru celeb bufday ke -6..hahah

shah_rule said...

john: pergi tak lama kot, kat boracay tuh 3 hari, maybe sehari kt manila.. tak sure la

lily: beli je dulu lily, pergi tak pergi belakang kire.. haha bole? mentang 28 hinggit.

zany: thanks you~ hehe ni tgh bersiap nak pergi tadika.. haha
philiphine tak tau la save ke tak~ so far ok je~ tak buat research pape pun lagi..

Ely Hasrul said...

somehow pilipin papi xmo jejak. dia kata kang kena tangkap jadik tebusan.. (muka idle) dia penah dpt offer i/view ke keje sana tp dia tolak.. (muka idle lagik) tp yg penting mintak2 ko dpt g boracay. cunnn!

Ely Hasrul said...

lily,

i pon menci gak tp buat2 tak menci!

Biqque said...

nanti kat sana jaga diri ye, jgn mengundang bahaya, jgn sampai kena pau, jangan ikut orang, jangan pi tempat2 yg bleh buat orang kidnap...ishhhh takut aku memikirkannya...

nak sgt pegi, tapi len kali je la kot, gi tempat lain dulu...

jgn lupa amik gambar aksi beach boy ok!!!

dengan ucapan, jgn pakai baju keje. mekasih.

BlueEwoke said...

ciss..tak mengajak!! takpe!! menci jugak!! tapi memang murah nk mampus, kalo burn pn tak pe hehehe

shah_rule said...

ely, biqque: btol ke bahye? ok rase takut plak nak gie.. arghhhh

na: btol tuh burn pun tak kesah, anggap derma amal jariah je untuk AA haha.. kan~
ek tak fly lagik??