ADVERTISEMENT

Update will be postponed, Stay Tuned. :-)

Hi everyone, thanks sebab masih sedia menunggu update ku yang tak kunjung2 tiba setelah selamat kembali ke tanah air 2 hari..

Aku selamat sampai pada tengahari isnin lalu dan sampai2 terus bergegas ke hospital sebab ada benda nak kene uruskan.. dan memandangkan flight yang aku ambil dari destinasi terakhir aku di Bangkok pada jam 700pagi, so aku decide untuk tidur kat airport je malam sebelumnya, tau2 je la tidur atas kerusi macam tidur2 ayam je,adaelah sejam dua, flight 2 jam selamat dapat tidur sampai la time landing~ syok... so lepas pukul 6 petang aku pulang dari hospital, ada pulak member call ajak lepak since seminggu lebih katanya aku hilang tanpa berita (ada kot berita aku selalu je update kt fb~) balek2 tuh memang badan aku macam dah kene belasah, tumbuk, terajang semua.. adoiii almost more than 24 hours berjaga.. mana tak nye.. dan pukul 4pagi keesokan harinya aku dikejutkan pula dengan pemergiaan Makchu tersayang kembali ke sisi Yang Maha Esa..
Kali terakhir masa aku di Hong Kong aku tiba2 terpanggil untuk call bertanya khabar pada Makchu, dan masa tuh aku pun dah mengaggak yang penyakit yang Makchu tanggung selama 2 tahun lebih ni semakin agressive dan aku berharap aku sempat pulang.. dan begitulah Qada' dan Qadar yang telah ditetapkan, Makchu kembali ke pangkuan-Nya pada hari selasa bersamaan 31 january 2012. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Jadi sebab tuh aku lambat sikit nak update tentang perjalanan kali ini, banyak jugak keje aku tak siap2 lagi.. dan ada satu paper final exam sesat untuk diadakan pada hari jumaat ni.. hey!!!!!!!!!!!

Keadaan aku sekarang: STRESS tahap dewa..

Stay tuned. Will be right back...!

15 comments:

bdk2 @ John said...

papepun, aku first! k bye ;p

bdk2 @ John said...

takziah atas kehilangan makchu ko. al-fatihah. semoga rohnya dicucuri rahmat.

gudluck for your exam~ ^_^

bdk2 @ John said...

owh ya..kalo free sabtu petang. jemput dtg ke rumah lily utk sambutan gong xi fatt chai. lepas tu akan terus makan sate kat kg pandan. sekian...

shah_rule said...

weekend ni aku takde kat KL, pergi kenduri, pastu tunggu korang semua di suatu tempat.. hehe tempat mane ntah?? jeng jeng..

btw thanks John..

Janggel said...

wow semoga ko terus sihat untuk ke satu tempat tu yer! Tak sabar nak jumpe muahahahaha..

Takziah buat makchu ko.

cepat update!

Anonymous said...

Testing 1,2,3..
Shah rule, al fathihah buat makchu..
..Dan shah rule, semoga senang jawab dgn exam..dan shah rule, semoga dpt jumpa jua akhirnyer..dan shah rule..(Bape banyak daaaa..)
K anash

shah_rule said...

Janggel: thanks weh, haha aku dah usha2 dah tiket USS, dapat 15% discount pakai debit maybank.yey!!!

Kak Anash: thanks kak.. hehe apsal pulak tetibe pakai anon nie? merayap ke?? haha

BlueEwoke said...

Takziah pasal makchu ko tu..dan welcome home kt ko dan good luck utk exam tu jugak hehe..

Khai said...

shah_rule,

good luck exam ko! takziah atas pemergian makchu ko dan cepat2 update! ;)

Ely Hasrul said...

aduishh susah betol nk dpt first skang nih.. takziah sharul .. 30th (monday) pakcik aku meninggal. semoga roh makchu dicucuri rahmat alfatihah

Ely Hasrul said...

p/s - kasut biru chatucak tuh cun lah!!

shah_rule said...

chawanna: yup thank so much.. ala exam jumaat ni paper medical ethic je, common sense je agaknye~ haha
cthnye: ape kah kaler bangunan "white house".. camtuh~ hahaha

Khai:thanks khai, yup ak try la update kalo ade mase, nak kuarkan teaser dulu. bole? haha

skin: takziah jugak atas pemergian pakcik ko tuh.. kita doa la sesame roh nya dicucuri rahmat.. ade lagi banyak kaler kasut tuh.. kaler oren yg capap gile pun ada, tp gila la kalo aku bli! haha

Anonymous said...

lambat pun ok jer, kita tunggu entry terbaru. siapkan dulu tugasan wajib tu moga cemerlang, okay.

kak zany

shah_rule said...

baik lah kak zany, thanks for the wish.. hehe

Biqque said...

takziah atas pemergian makchu...semoga beliau berada dikalangan yang tertinggi di sisi Allah s.w.t...

nanti kita berjumpa :D