ADVERTISEMENT

2014: Cheers to a new year and another chance for us to get it right -by Oprah Winfrey

Pengakhiran bagi tahun yang mendukacita kan..

Selamat bersua kembali di tahun baru~ dan terima kasih atas sokongan tanpa henti untuk singgah ke blog bosan lagi bersawang ini..
2014 - tak banyak entry yang aku muatkan seperti tahun sebelumnya..
itu semua sebab hati... hati   dan    hati...  Insyaallah akan diberikan kekuatan untuk terus menulis di entry yang berikutnya pada tahun 2015 ini.. 

Walaupun banyak story yang tak sempat nak di habis ataupun terhenti setengah jalan.. aku minta maaf~ sebab bukan senang nak menulis tatkala hati berduka.. 

Pertama kali aku start ambil video dan cantumkan berserta lagu~ rasa macam best pulak~ semua ni terpengaruh dari camera/videoman hang Dhamin.. 



Untuk trip tahun ni? So far no plan yet~ insyaallah tahun ini aku berjuang semula di medan peperiksan.. minta doa kalian semua supaya aku di permudahkan segala urusan dan terang hati untuk menimba ilmu... :-) 

Document dah sampai.. bila lah tuan empunya diri nak jejak kaki ke London plak~ 

All the best to all of you for this coming new year~ semoga semua success dan KPI travel anda tercapai... hehe

Adios~

8 comments:

zaraab said...

Happy New Year Shahrule! And Good luck for the upcoming exam!

Iza Hyun J @ paE said...

Happy new year..
It may stormy now, but it never rain forever.

Good Luck for 2015. Life.. work and exam... ^^

Bibie Karim said...

Happy new year Shahrul. Best of luck in every adventures u're stepping on to.

Cik Nurul said...

Happy new year 2015!

All the best to you for this new year. Semoga d permudahkan perjuangan peperiksaan anda :)

mrs.smile said...

happy new year shahrul and gud luck!

shah_rule said...

Zaraa, paie, bibie, CN dan ms

Terima kasih sbb tak putus bg semangat hehe.. same goes to all of you..
Happy new year..

NEKCIK said...

semuga tahun 2015 sentiasa membawa khabar yang gembira...dan beroleh kejayaan yang di impikan..amiin
All the best in whatever you do
Life is a long journey with many stopover..so keep on travelling with care...

shah_rule said...

Thank you nekchik for your dua'..