ADVERTISEMENT

2014: Cheers to a new year and another chance for us to get it right -by Oprah Winfrey

Pengakhiran bagi tahun yang mendukacita kan..

Selamat bersua kembali di tahun baru~ dan terima kasih atas sokongan tanpa henti untuk singgah ke blog bosan lagi bersawang ini..
2014 - tak banyak entry yang aku muatkan seperti tahun sebelumnya..
itu semua sebab hati... hati   dan    hati...  Insyaallah akan diberikan kekuatan untuk terus menulis di entry yang berikutnya pada tahun 2015 ini.. 

Walaupun banyak story yang tak sempat nak di habis ataupun terhenti setengah jalan.. aku minta maaf~ sebab bukan senang nak menulis tatkala hati berduka.. 

Pertama kali aku start ambil video dan cantumkan berserta lagu~ rasa macam best pulak~ semua ni terpengaruh dari camera/videoman hang Dhamin.. 



Untuk trip tahun ni? So far no plan yet~ insyaallah tahun ini aku berjuang semula di medan peperiksan.. minta doa kalian semua supaya aku di permudahkan segala urusan dan terang hati untuk menimba ilmu... :-) 

Document dah sampai.. bila lah tuan empunya diri nak jejak kaki ke London plak~ 

All the best to all of you for this coming new year~ semoga semua success dan KPI travel anda tercapai... hehe

Adios~